– RIC Ledenpost –

– Pubquiz @ RIC
– Zondag a.s.: RRRace
– Helpende handen gezocht voor de Midwintermarathon
Roeien? Check eerst de verbouwingsblog
– Doe mee aan de indoor training
– Sinterklaasviering

 

Pubquiz @ RIC

We hebben nu een gezellig bruin café op RIC, laten we hem dan ook gebruiken! Komende vrijdagavond de eerste pubquiz in een serie van nog vele die zullen komen. Uiteraard met actuele nieuwsfeitjes, muziek- en bierrondes, maar ook met vragen over RIC. Komende vrijdag na of tijdens het eten. Marit en Caroline verzorgen een heerlijke Indonesische maaltijd. Meld je team (tussen 2 en 5 deelnemers) aan via bar@ricamsterdam.nl en verzin een leuke teamnaam! TZN (team zonder naam) is al in gebruik. Kosten voor deelname aan de quiz bedragen EUR 2,50 per persoon. Klik hier om je aan te melden voor het eten.

 

Zondag a.s.: RRRace!

Zondag a.s. is de tweede editie van de RRRace. De onderlinge wedstrijd over een afstand van 2,54 kilometer tussen het beeld van Rembrandt en RIC. Iedereen kan meedoen, in elk boottype. De eerste editie werd gewonnen door Frank Bertina en Frans van Mierlo in de N.A.P., maar in het overall klassement zijn ze nog te verslaan! We verzamelen zondag om 11.00 uur en de start is vanaf 12.00 uur. Alle info over de RRRace vind je hier. Aanmelden kan via rrrace@ricamsterdam.nl.

 

Helpende handen gezocht voor de Midwintermarathon

Op 17 december organiseert RIC voor de vierde keer de RIC Midwintermarathon. Er is veel animo om mee te roeien (het maximaal aantal deelnemers is al bijna bereikt) maar er zijn nog heel veel vrijwilligers nodig. Op de vlotten, achter de bar, in de keuken en op controleposten langs de route. Geef je op via de website! Alle info over de Midwintermarathon vind je hier.

 

Roeien? Check eerst de verbouwingsblog

Vanwege de verbouwing zijn niet altijd alle faciliteiten op RIC beschkbaar. Om daar duidelijkheid over te geven is de verbouwingsblog vernieuwd. Je vindt hier niet alleen een update van de werkzaamheden, maar ook een overzicht van de belangrijkste voorzieningen. Daarbij staat vermeld welke beschikbaar zijn en welke niet. Ga je de komende weken roeien, check dan altijd van tevoren even de verbouwingsblog: https://verbouwing.ricamsterdam.nl/

De blog is trouwens ook nog eens extra makkelijk bereikbaar, rechtstreeks vanaf de RIC-homepage: https://www.ricamsterdam.nl.

 

Doe mee aan de indoor training

Op dinsdag 22 november a.s. begint de indoor training. Olivier Wientjes gaat zich als trainer vooral richten op het vergroten van kracht en uithoudingsvermogen, het bewegen op muziek en het doen van sportspellen. De training wordt tot medio april iedere dinsdagavond gegeven van 19.00 tot 20.00 uur in de gymzaal van montessorischool de Amstel, gelegen op steenworp afstand van RIC. Deelname kost eenmalig EUR 50,-. Iedereen kan meedoen! Meld je aan via wedstrijd@ricamsterdam.nl.

 

Sinterklaasviering

Op 26 november organiseert het jeugdbestuur voor alle jeugd een Sinterklaastocht. We gaan een roei(puzzel)tocht maken door de grachten en daarna gezellig samen eten, spelletjes doen en cadeautjes uitpakken op RIC. Het thema is 'winters' dus neem een cadeautje mee van maximaal EUR 5,- gerelateerd aan dat thema. Inschrijven kan via de inschrijflijst in de hal of door een mailtje te sturen naar jeugdbestuur@ricamsterdam.nl, dan weten we voor hoeveel mensen er moet worden gekookt.

Verder zijn we nog op zoek naar kleding voor de hulppieten. Heb jij nog een pak liggen, stuur dan een mailtje naar bovenstaand e-mailadres.