– RIC Ledenpost –

– Vrijdag: RIC-pubquiz!
NK Indoor
– Je kunt nog meedoen aan de indoor training
– We krijgen weer een houten vloer in de soos!
– Opzeggen lidmaatschap

 

Vrijdag: RIC-pubquiz!

Na het grote succes van de eerste pubquiz, doen we komende vrijdag gewoon weer een nieuwe! Met nieuwe vragen, nieuwe prijzen en nieuwe kansen! Deelname kost weer EUR 2,50 per persoon. De Du(c)kdalfjes zorgen voor lekker dikke erwtensoep met spek en linzensoep voor de vegetariërs. Meld wel je team weer even aan via bar@ricamsterdam.nl, dan weten we hoeveel tafels we in het soosje moeten proppen. Inschrijven voor het eten kan gewoon via de RIC-website. Tot vrijdag!

 

NK Indoor

Zaterdag 10 december zijn de Nederlandse Kampioenschappen Indoor Roeien. Deze ergometerwedstrijden vinden plaats in de Sporthallen Zuid te Amsterdam. Het concept is simpel: 2.000 meter knallen! Wil jij laten zien wat je in huis hebt? Meld je dan uiterlijk donderdag aan. De inschrijving sluit namelijk vrijdag. Heb je vragen, bijvoorbeeld in welke categorieën je kan starten, kijk dan op www.nkindoorroeien.nl.

 

Je kunt nog meedoen aan de indoor training!

Vorige week dinsdag is de indoor training van start gegaan. Onder leiding van trainer Olivier Wientjes werkten 19 RIC-ers aan het vergroten van hun kracht en uithoudingsvermogen. Voor de komende trainingen zijn nog enkele plekken vrij. Dus heb jij op de dinsdagavond nog niets te doen, meld je dan snel aan via wedstrijd@ricamsterdam.nl. De training wordt tot medio april iedere dinsdagavond gegeven van 19.00 tot 20.00 uur in de gymzaal van montessorischool de Amstel, gelegen op steenworp afstand van RIC. Deelname kost eenmalig EUR 50,-.

 

We krijgen weer een houten vloer in de soos!

Wie het verbouwingsblog in de gaten houdt, weet het al: we krijgen weer een houten vloer in de soos! Tijdens de informatieavond op 6 oktober jl. hebben de leden aangegeven in de soos een warme en huiselijke sfeer te willen. Naar aanleiding hiervan heeft het bestuur voorgesteld om een houten vloer te plaatsen. Tijdens de extra ALV van 27 oktober is dat voorstel aangenomen, onder de voorwaarde dat de vloer voldoende degelijk is. En die vloer is nu gevonden! We kunnen niet wachten totdat hij erin ligt en we er met z'n allen van kunnen genieten!

 

Opzeggen lidmaatschap

We willen natuurlijk niet stimuleren dat leden bij RIC weggaan. Maar.. mocht je om welke reden dan ook je lidmaatschap willen opzeggen, doe dat dan deze week.