– RIC Ledenpost –

Het bestuur van RIC wenst je voor 2019 gezondheid toe en heel veel roeiplezier!

– Vrijwilligers bedankt!
Nieuwjaarsreceptie
– Amsterdam Light Festival
– Inzamelingsactie I Save Lives

 

Vrijwilligers bedankt!

De Midwintermarathon was weer een groot succes. Namens de organisatie willen we alle vrijwilligers – in de keuken, op de vlotten, langs de route of waar dan ook – hartelijk bedanken voor hun inzet. Het was geweldig! Wil je nog even nagenieten, de foto's staan op https://midwintermarathon.ricamsterdam.nl/foto-album-2018/. Met dank aan wie anders dan Mirjam van Klink!

 

Nieuwjaarsreceptie

Zondag vanaf 15.00 uur is op RIC de traditionele Nieuwjaarsreceptie. Kom gezellig langs voor een bolletje en een bubbeltje en de Nieuwjaarstoespraak van onze voorzitter, Karen Heerschop. Tot zondag!

 

Amsterdam Light Festival

Wil je de kunstwerken van het Amsterdam Lightfestival vanaf het water bewonderen? Op zaterdag 12 januari organiseren de gezamenlijke Amsterdamse roeiverenigingen een roeitocht langs het festival. Vertrek is om 16.30 uur vanaf De Hoop. Vooral vanwege de drukte op het water kunnen alleen ervaren roeiers deelnemen. Zie verder de poster in de hal.

 

Inzamelingsactie I save Lives

In de vorige ledenpost hebben we aandacht gevraagd voor de inzamelingsactie van Sam Steltman. Hij wil graag verder met de ontwikkeling van een cursus waarmee de jeugd spelenderwijs leert reanimeren. We proberen €750 bij elkaar te krijgen. Als dit lukt, komt Sam de jeugd en junioren van RIC leren reanimeren met de gloednieuwe cursus.

Wil je dit project ondersteunen? Stort jouw bijdrage dan voor 6 januari op NL11 RABO 0168 7875 20 t.n.v. S. Steltman. Vergeet niet als omschrijving 'RIC' te vermelden. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 6 januari wordt de eindstand opgemaakt en kunnen we hopelijk een geslaagde campagne vieren!