– RIC Ledenpost –

– Theorie-avond
Regiowedstrijd
– Jeugdavond

– Vrijdagavondmaaltijd
– Notulen ALV

 

Theorie-avond

Voor degenen die zitten te blokken voor hun theorie-examen wordt op donderdagavond 11 mei in de soos een bijeenkomst georganiseerd, waar je terecht kunt met vragen over de stof.  Zijn er zaken onduidelijk? Wat is er belangrijk bij het examen?  Zit je met je handen in het haar? Kom dan voor antwoorden en uitleg donderdagavond 11 mei om 19.30 uur naar de soos.

 

Regiowedstrijd

De eerste regiowedstrijd zit erop, maar de tweede is alweer over 2 weken!  Op zaterdagmiddag 13 mei vindt om 14.00 uur bij Poseidon de tweede regiowedstrijd plaats. Nog even dit: regiowedstrijden zijn voor de beginnende (wedstrijd-)roeier, worden geroeid in C2x+, C4x+ en 4x boten, en je roeit twee keer een afstand van 500 tot 1000 meter. De sfeer is ontspannen en het is hartstikke leuk! Twee RIC-teams doen al mee. Ben je ook geïnteresseerd? Vorm dan een ploegje of schrijf je individueel voor 7 mei in via regioroeien@ricamsterdam.nl. Kijk voor info op de speciale website  www.regioroeien.nl.

 

Jeugdavond

Heb je het al gehoord? Op zaterdagavond 6 mei is er een gezellige jeugdavond op RIC! Er worden spellen gespeeld, films gekeken en snacks gegeten. Dit om de nieuwe soos in te wijden, maar vooral omdat het gewoon leuk is! Alle RIC-jeugd is welkom. Kom je ook? Stuur dan een mailtje naar jeugdbestuur@ricamsterdam.nl

 

Vrijdagavondmaaltijd

Vrijdag a.s. serveren de Du(c)kdalfjes een heerlijke maaltijd op RIC: een aspergesoep, uientaartje, asperges met ham of zalm. En ijs met chocoladesaus als dessert. Er zijn nog maar een paar plekken vrij, geef je dus snel op via https://leden.ricamsterdam.nl/vrijdag/2017/05/05/

 

Notulen ALV

De notulen van de ALV zijn klaar. Je kunt ze vinden op https://leden.ricamsterdam.nl/alvs. Heb je vragen, mail dan gerust naar secretaris@ricamsterdam.nl.