– RIC Ledenpost –

– Helpende handen voor de Novembervieren
Ga je mee naar het KNSM-eiland?
– Midwintermarathon

 

Helpende handen voor de Novembervieren

Aanstaande zondag zijn de Novembervieren. We zijn nog op zoek naar vlothonden en parkeerwachten. Wil jij helpen? Graag! meld je dan snel aan via https://leden.ricamsterdam.nl/hhhh-nov444/. Eventueel kun je je ook aanmelden als standby-vlothond. Je hoort dan uiterlijk zaterdagavond of je hulp nodig is. Verder kun je je ook opgeven als je zelf start. Vermeld dit dan bij je aanmelding en we houden er rekening mee. Heb je vragen? Neem even contact op met Roel van der Steen via ‘logistiek@ricamsterdam.nl’,this)”>logistiek@ricamsterdam.nl of 06-52372796. Tot slot wijzen we je er vast op dat er op 4 november tussen 10.00 en 17.30 uur een algeheel roeiverbod geldt.

 

Ga je mee naar het KNSM-eiland?

Op zondag 11 november organiseert de toercommissie een toertocht naar het KNSM-eiland. We verzamelen om 10.30 uur bij RIC, leggen de wherry’s in het water en roeien via de Amstel en de oostkant van de binnenstad naar de Entrepothaven. We komen langs Zeeburg, het Borneo-eiland en Sporenburg in de Ertshaven. Op het KNSM-eiland lunchen we (op eigen kosten) bij restaurant Kanis en Meiland. Daarna gaan we weer terug, gedeeltelijk langs dezelfde route.

De tocht is goed te doen, ook voor beginners die alleen voor C4 of C1 zijn  afgeroeid. De totale lengte is ongeveer 12 km. Er is in onze vier wherry’s plaats voor 16 personen dus schrijf je snel in via toerroeien@ricamsterdam.nl.

 

Midwintermarathon

Op zaterdag 22 december organiseren we opnieuw de Midwintermarathon. Meedoen kan in wherry's of gestuurde C2 t/m C4 met twee riemen per roeier. Deelnemers van buiten RIC kunnen zich opgeven tot 17 december. RIC-leden daarentegen moeten dat een week eerder al gedaan hebben, dus op 10 december. Dit is omdat we graag willen weten of we nog boten uit kunnen lenen. Opgeven kan vanaf 19 november via de website: https://midwintermarathon.ricamsterdam.nl/.

Wil je niet roeien maar wel meedoen? Geef je gerust op als je wilt helpen met koken, als vlothond, als controlepost, of iets anders. Dat kun je doen door een e-mail te sturen aan midwintermarathon@ricamsterdam.nl. Om de Midwintermarathon mogelijk te maken breiden we het experiment van één-roeier-is-één-vrijwilliger uit. Eelke deelnemer (niet: elke ploeg) wordt geacht minstens één vrijwilliger aan te melden. Daarover meer in de komende Dolpen. We hopen dat de marathon net zo'n groot succes wordt als vorig jaar!